Kto powiedział, że burgery są mało wyszukane i jada się je tylko na rogu ulicy nad ranem po zakrapianej imprezie? Tym, którzy wciąż mają podobne przekonania mówimy: Jack And Burger to najgorętszy trend! Co to takiego? Pairing burgerów z wyborną, amerykańska whisky. SomePlace Else zaprasza do wypróbowania!
Nieważne, czy kibicujesz czy po prostu lubisz dobrze zjeść poza domem – taka alternatywa jest jak najbardziej dla Ciebie! Klimatyczne wnętrze krakowskiego hotelu Sheraton przy ul. Powiśle 7 to nie tylko miejsce dla fanów lekkostrawnej kuchni. Lubisz dobrze zjeść? Zrób to stylowo! ; )
Od czerwca w 6 różnych barach i restauracjach hoteli Sheraton, Westin oraz Marriott obowiązuje promocja „Jack & Burger” polegająca na pairingu burgerów z whisky.
Jeśli jesteś pasjonatką, odwiedź także restauracje SomePlace Else w Warszawie i Poznaniu, Bar 512 w Sheraton Sopot, JP’s Bar w The Westin Warsaw oraz Champions Sport Bar w Warsaw Marriott Hotel i odkryj na nowo świat burgerów!
Menu Jack & Burger, autorstwa szefa kuchni hotelu Sheraton Warsaw, Marcina Sasina zostało zainspirowane smakami z różnych zakątków świata. Można w nim znaleźć tradycyjne pozycje, bazujące na najlepszej wołowinie, wariacje dla wegetarian, ale także kultowe fish’n’chips, krewetki, przepyszne dodatki, a nawet wersję dla bezglutenowców.
#jackandburger – podziel się swoim doświadczeniem! Promocja trwa do 7 lipca.
klik po więcej