Tamka 43 – ekskluzywny adres
Jedna z najbardziej ekskluzywnych restauracji w stolicy, Tamka 4, zadowoli wszystkich miłośników kulinarnych doznań - gwarantuje szef kuchni Robert Trzópek

Doświadczenie szefa kuchni Roberta Trzópka nie pozwoli przejść obojętnie obok przygotowanych dań, podanych w niebanalny i elegancki sposób, fot. materiały prasowe Tamka 43
Jedna z najbardziej ekskluzywnych restauracji w stolicy, Tamka 43, zadowoli wszystkich miłośników kulinarnych doznań, a szef kuchni Robert Trzópek zachwyci nawet najbardziej wymagających swoją kuchnią autorską z elementami molekularnymi

Jedna z najbardziej ekskluzywnych restauracji w stolicy, Tamka 43, zadowoli wszystkich miłośników kulinarnych doznań - gwarantuje szef kuchni Robert Trzópek, fot. materiały prasowe Tamka 43
Tamka 43 to jedna z najlepszych restauracji na kulinarnej mapie stolicy. Kuchnia sous vide, która jest wizytówką lokalu, zadowoli wszystkich miłośników kulinarnych doznań.

Doświadczenie szefa kuchni Roberta Trzópka nie pozwoli przejść obojętnie obok przygotowanych dań, podanych w niebanalny i elegancki sposób, fot. materiały prasowe Tamka 43
Doświadczenie szefa kuchni Roberta Trzópka, nie pozwoli przejść obojętnie obok przygotowanych dań, podanych w niebanalny i elegancki sposób. Krótkie menu, często zmieniana lista dań przygotowywanych z najlepszych polskich i europejskich produktów sezonowych, to autorski pomysł Roberta Trzópka.

Kuchnia sous vide, która jest wizytówką restauracji, zadowoli wszystkich miłośników kulinarnych doznań, fot. Tamka 43
Restaurację wyróżnia niespotykana dbałość o najmniejsze szczegóły i najwyższa jakość świadczonych usług. Wszystkie te czynniki stanowią o unikalnym charakterze tego miejsca.

Szef kuchni Robert Trzópek poleca policzek wołowy z puree z selera i sosem maderowym, fot. materiały prasowe Tamka 43
A co szef kuchni poleca specjalnie dla czytelniczek magazynu Miasto Kobiet? Brzmi bardzo kusząco: policzek wołowy z puree z selera i sosem maderowym.
TAMKA 43, uL. Tamka 43, Warszawa, www.tamka43.pl