Home / Kultura  / Sylwester z akcentem paryskim w Le Scandale

Sylwester z akcentem paryskim w Le Scandale

„Kiedy Nowy Rok nadchodzi kieliszeczek nie zaszkodzi. Kufel piwa to za mało, litr szampana by się zdało. Trzeba opić wszelkie troski, by następny rok był BOSKI.”

Sylwester z akcentem paryskim w Scandale Royal

Sylwester z akcentem paryskim w Scandale Royal/ fot.materiał prasowy

„Kiedy Nowy Rok nadchodzi kieliszeczek nie zaszkodzi. Kufel piwa to za mało, litr szampana by się zdało. Trzeba opić wszelkie troski, by następny rok był BOSKI.”

Zgodnie z powyższym i coroczną tradycją zapraszamy do Scandale Royal, na Plac Szczepański 2 na wspólne przywitanie Nowego Roku 2014!

Sylwester z akcentem paryskim w Scandale Royal

Sylwester z akcentem paryskim w Scandale Royal/ fot.materiał prasowy

Cena biletu wynosi 270 PLN za osobę. W cenie: 4-daniowe menu, lampkę szampana na powitanie oraz o północy, napoje bezalkoholowe, gorące danie po północy, a także maski w stylu Moulin Rouge i zimne ognie dla każdego uczestnika, DJ (taneczne hity ostatnich dekad), niespodzianki i konkursy, oraz specjalne karty rabatowe na styczeń i luty 2014.

Menu sylwestrowej kolacji składać się będzie z przystawek: raviolo z borowikami i ricottą z sosem z białej trufli, marynowane płaty śledzia bałtyckiego z pianką chrzanową i sosem z wina musującego. Zupy: krem z dyni z kaczką sous vide, prażone pestki dyni curry, pianka bananowa, szafranowy bulion rybny z pieczoną krewetką, przegrzebkiem i filetem z dorsza, Intermezzo, sorbet cytrynowy.Dania główne to grillowana polędwica wołowa z musem selerowo-jabłkowym, puree brzoskwiniowym i sosem z Żubrówki i czarnej porzeczki, medaliony z królika w szynce parmeńskiej, parfait z foie gras, sos z chorizo. Zwieńczeniem kolacji będą desery: serowy torcik z orzechowym krokantem i wiśniowym sosem oraz fondant czekoladowy z lodami gorgonzola i owocowym coulis.

Rezerwacje: biuro@scandale.pl lub telefonicznie pod numerem : 48 501 577 146 lub 48 501 301 104

Serdecznie zapraszamy!

Oceń artykuł
BRAK KOMENTARZY

SKOMENTUJ, NIE HEJTUJ

Czemu pytam?

Chcę być informowany/a o odpowiedziach