Monday, March 8, 2021
Home / Styl życia  / Kuchnia  / Prosto z Libanu

Prosto z Libanu

Kibbeh nayi - rodzaj tatara z surowego mięsa jagnięcego lub koziego zmieszanego z burghulem, orzechami piniowymi, ostrymi przyprawami i oliwą - możecie skosztować w polskiej stolicy

sheesha

Sheesha to nieodzowna część arabskiej kultury i stylu życia, fot. mat. prasowe Fenicja

sheesha

Sheesha to nieodzowna część arabskiej kultury i wschodniego stylu życia, fot. mat. prasowe Fenicja

Kibbeh nayi – rodzaj tatara z surowego mięsa jagnięcego lub koziego zmieszanego z burghulem, orzechami piniowymi, ostrymi przyprawami i dużą ilością oliwy, prosto z Libanu. Takiej potrawy możecie skosztować w warszawskiej Fenicji.

Kuchnia:
libańska
Ceny:
od 22 zł
Szef kuchni poleca:
Hummus, kultowe sałatki libańskie, dania z grilla lawowego i wyborne wina libańskie.

FENICJA
ul. Świętokrzyska 32, Warszawa

Oceń artykuł
1KOMENTARZ

SKOMENTUJ, NIE HEJTUJ

Chcę być informowany/a o odpowiedziach