Thursday, October 21, 2021
Home / Uroda  / Trendy  / Depilacja laserem Light Sheer – zabieg nr 3 (opinie)

Depilacja laserem Light Sheer – zabieg nr 3 (opinie)

Czy depilacja boli. Kiedy przestaną odrastać włosy? Dziennikarka magazynu Miasto Kobiet testuje zabieg depilacji laserowej - dziś etap trzeci - poznaj jej opinię!

depilacja laserowa pach opinie

Poznaj nasza opinię na temat depilacji laserowa pach

Dziennikarka magazynu Miasto Kobiet testuje zabieg depilacji laserowej laserem Light Sheer – dziś etap trzeci – poznaj jej opinię!

Po drugiej już 7-tygodniowej przerwie, stawiłam się w gabinecie Estetimed na zabiegu depilacji laserowej pach nr 3. Cała wizyta przebiegała zasadniczo tak samo jak pierwsza i druga. Za każdym razem przeprowadzany jest wywiad dotyczący stanu zdrowa, przyjmowanych leków, kontaktu z promieniami słonecznymi itp.

Tym razem jednak znów miałam się pojawić z nieogolonymi pachami,  po to by Pani Iwona mogła zobaczyć jak odrastają włoski. A muszę przyznać, że było ich całkiem sporo, co mnie trochę zmartwiło. Jednak Pani Iwona uspokoiła mnie, że jest to zupełnie normalne właśnie przy trzecim zabiegu.

Z każdym kolejnym moc lasera jest zwiększana i tym razem także to poczułam, ale wszystko było do wytrzymania:) Trochę boli, ale „magiczne” chłodzące poduszeczki w kilka minut doprowadzają skórę pod pachami do normalności i po wyjściu z gabinetu nie odczuwam prawie żadnego dyskomfortu.

depilacja laserowa opinie

Dziennikarka magazynu Miasto Kobiet testuje zabieg depilacji laserowej – dziś etap trzeci – poznaj jej opinię!

 

Po zabiegu nr 3 ponownie przez ok. 2 tygodnie włoski wypadały, a następne 2 tygodnie był spokój i pachy były gładziutkie:) Przy odrastaniu, ilość włosków zwiększyła się w stosunku do poprzedniego zabiegu, natomiast z reguły już od następnego powinno być ich znacznie mniej.

Kolejna depilacja 4 marca – być może będzie to już ostatnia i na zawsze pożegnam się z goleniem pach?

Oczywiście także opiszę go Wam na blogu.

Agnieszka Kowalska

Depilację laserem Light Sheer testowałam w gabinecie Estetimed, Warszawa, ul. Ogrodowa 7, tel. 698 549 219
www.estetimed.pl

Edit: zobacz jak wyglądał pierwszydrugi i czwarty zabieg laserem Light Sheer. Sprawdź też efekt końcowy zabiegu 

Oceń artykuł
60 komentarzy
  • Avatar
    Kenaz 31 maja, 2012

    Życzymy powodzenia. Czwarty zabieg powinien być ostatnim jeżeli wykonano go dokładnie.
    Specjalizujemy się w depilacji laserowej pozwalającej na stałe usunąć zbędne owłosienie z każdej części ciała. Jesteśmy gabinetem świadczącm usługi depilacji laserowej Laserem diodowym LightSheer amerykańskiej firmy Coherent który jest obecnie najskuteczniejszym tego typu urządzeniem do trwałego usuwania włosów.

    Zacznij depilację i ciesz się gładkim ciałem przez lata!

    ZAPRASZAMY
    Kenaz Instytut Kosmetyki Estetycznej
    http:kenaz-kosmetyka.pl

  • Avatar
    IzkaŁódź 17 lutego, 2015

    Ja też jestem w trakcie depilacji laserowej w Laser Glamour w Łodzi i wprost nie mogę się doczekać efektu końcowego kolejnych sesji w http://www.laserglamour.pl/, po przyznam szczerze, nigdy zwykłego golenia nie lubiłam.

  • Avatar
    Rebeca 26 kwietnia, 2015

    A kto golenie lubi? Pani Agnieszko mam nadzieję że na czwartym zabiegu się skończy 🙂 Ja też byłam w gabinecie kosmetycznym http://www.laserglamour.pl i skończyłam po 6 sesji nogi. Pachy udało mi się zakończyć na 4 sesji.

  • Avatar
    AniaBarbara 7 maja, 2015

    A ja byłam w http://www.beautymedica.pl/zabiegi/epilacja_laserowa/ . Mają świetny zespół i sprzęt. Wszystko odbywało się bardzo szybko, a efekty utrzymują się już kilka miesięcy.

  • Avatar
    Bogusia 20 listopada, 2015

    Ciekawy artykuł.
    Jak korzystałam w Warszawie z takich usług.
    Polecam zajrzeć na: http://www.royalbeautyclinic.pl/depilacja-laserowa

  • Avatar
    karola 17 grudnia, 2015

    Widzę, że komentującymi są tylko gabinety marzące o dobrej reklamie 🙂

  • Avatar
    karola 17 grudnia, 2015

    Tak na marginesie… jestem po 8 zabiegach pach i bikini i na tym się chyba nie skończy. Czy to jest normalne? Po każdym zabiegu wypadały mi włosy, ale zawsze jakieś tam zostawały. Zostało ich już bardzo niewiele (może 10% tego, co było przed rozpoczęciem depilacji), ale nie tego oczekiwałam. Wczoraj miałam ósmy zabieg, mam nadzieję że będzie jednym z ostatnich.

  • Avatar
    Dorota 29 marca, 2016

    Witam, jestem po pierwszym zabiegu na bikini, łydki i brzuch. Czekam na efekty na pewno dam znać jak wrażenia . Zabieg robiłam w Laser delux w Warszawie. Chętnie kogoś polecę wtedy obydwie skorzystamy ze zniżki. Osoba polecona przeze mnie dostanie 20% zniżki jeżeli ktoś jest chętny proszę pisać.
    Kontakt: dbralewska(małpa)wp.pl

  • Avatar
    Лазерная эпиляция 5 maja, 2016

    Лазерная эпиляция в Кривом Роге: эффективное и безопасное удаление волос навсегда. http://mei-spa-studio.com.ua

  • Avatar
    Barbara Joanna 9 czerwca, 2016

    Jestem po 5 zabiegach które robię sobie sama depilatorem IPL, na nogach znaczaco mniej włosów i pod pachami równiez. Depilacja babylissem w ogóle nie boli, nie zaczerwieniń, troszke tylko mrowi skóra ale szybko przechodzi.

  • Avatar
    Sabina 16 września, 2016

    Ja polecam wszystkim depilację laserową. U mnie było tak samo jak w artykule. Depilowałam pachy w epilira przy ul. Domaniewskiej w Warszawie. Po 4 zabiegu nie miałam już prawie wcale włosów! Zrobiłam jeszcze 2 przypominacze i dziś ( a minął rok ľ od ostatniej wizyty ) nie używam maszynki.

    Chyba są jeszcze promocje na pakiet: http://www.epilira.pl w zakładce cennik.

  • Avatar
    bezradna 10 listopada, 2016

    ja niestety borykam sie ze wstydliwym problemem niechcianego owlosienia na brodzie. zastanawiam sie juz od dluzszego czasu nad depilacja laserowa czytalam na jej temat duzo pozytywnych opinii. w mojej okolicy czyli na ursynowie jest duzo klinik ktore oferuja taki zabieg tylko nie bardzo wiem ktora wybrac. moze ktoras z was byla i moze polecic jakies konkretne miejsce. bede wdzieczna za pomoc

  • Avatar
    lalunia 12 listopada, 2016

    Jezeli chcesz zaczac depilacje laserowa to wybierz sie do angel factory. Tam maja laser Vectus, ktory jest bezkonkurencyjny do tej pory. Po kilku zabiegach pozbedziesz sie problemu. Kosmetolodzy ocenia ile zabiegow w Twoim przypadku bedzie potrzebne, bo zalezy to przede wszystkim od koloru wlosow. Nie usuwalam tam wlosow na brodzie, ale zrobilam tam cale nogi i zaluje tylko tego,ze nie zaczelam tych zabiegow duzo wczesniej. Nie martwie sie juz wlosami, ktore wczesniej musialam golic codziennie, co wiazalo sie z marnowaniem czasu i ciaglym podraznieniem. Teraz moje nogi sa calkowicie gladkie.

  • Avatar
    Mistrel 17 kwietnia, 2017

    Depilacja laserowa faktycznie może być skuteczna. Pierwszy raz jej spróbowałam dobrych parę lat temu. Niestety poprzestałam na jednym zabiegu, bo ból był dla mnie zbyt dotkliwy. Koleżanka namówiła mnie na light sheer duet w estetica w Krakowie, obiecując, że nie będzie bolało. Faktycznie, samą depilację odbierałam jako odczuwalną ale nie nieprzyjemną. po całej serii stwierdzam, że moje łydki nigdy nie były tak gładkie.

  • Avatar
    kaska 15 maja, 2017

    Ja wykonywałam depilację laserową w salonie Laser Delux w Poznaniu i jestem bardzo zadowolona. Pracują na bardzo dobrym laserze LightSheer Duet, ceny też maja bardzo korzystne. Mnie dodatkowo poleciła koleżanka i otrzymałam 20% zniżki. Jeśli ktoś ma jakieś pytania chętnie służę pomocą. Jeśli macie ochotę na 20% zniżki, mogę też kogoś polecić. Zniżki obowiązują we wszystkich salonach sieci Laser Delux. Zainteresowanych proszę o maila: kaska-j21@wp.pl.

  • Avatar
    Paulina 19 maja, 2017

    Laser wcale tak nie boli jak niektórzy piszą. Nie ma co się bać na zapas. Moim zdaniem warto wypróbować na sobie, w Vici Clinic w Krakowie pierwszy zabieg macie zawsze za pół ceny. Oni mają dobry nowoczesny laser Light Sheer Duet. Spróbujcie, spokój do końca życia.

  • Avatar
    Ewelina 29 czerwca, 2017

    Jestem z Krakowa i jestem już po serii zabiegów laserem LightSheer Duet w salonie Vici Clinic. Łącznie było ich 7 i robiłam sobie łydki i pachy. Sam zabieg może nie jest przyjemny, ale efekt jest świetny. Teraz, w cieplejsze dni nie muszę martwić się zakładając sozrty czy spódniczkę czy na pewno dogoliłam wszystkie miejsca.

  • Avatar
    Ewelina 29 czerwca, 2017

    . Jakiś czas temu przekonałam się do depilacji laserowej. Jestem już po 5 zabiegu laserem laserem LightSheer Duet w salonie Vici Clinic w Krakowie. Zdecydowanie polecam tym bardziej, że teraz mają promocję 50 % na pierwszy zabieg więc warto skorzystać i się przekonać samej 🙂

  • Avatar
    Aleksandra 21 sierpnia, 2017

    ​A próbowałyście może depilacji laserem diodowym o nazwie Chromatica Platinum XL? Koleżanka kosmetolog mówiła mi że po maksimum 4 wizytach wszystkie włoski znikną. Któraś z Was coś o tym słyszała?

  • Avatar
    Kasia 5 października, 2017

    Ja polecam Epi Centrum, przed ślubem jesienią zeszłego roku zdecydowałam się na depilację i jestem bardzo zadowolona aż do dziś. 🙂 Zrobiłam nogi i pachy, żeby się nie martwić podczas dnia ślubu, że wieczorem będzie widać już pierwsze włoski…. teraz marzy mi się bikini i chyba jutro zadzwonię znów do Epi Centrum, żeby się zapisać. 🙂

  • Avatar
    annas.82 10 października, 2017

    Skuteczność depilacji LASEROWEJ (nie mylić IPL – bo to nie jest depilacja laserowa i nie jest trwała. W zasadzie aby podtrzymać efekt trzeba ciągle robić zabiegi – coś jak wosk) zależy m.in od rodzaju włosa (cienki, gruby), ilości barwnika: czarny, brązowy itp. oraz m.in czy ma się problemy hormonalne. A od tego zależy ilość zabiegów. Dlatego np. brunetce z grubymi włosami i jasną karnacją wystarczą 4 zabiegi a szatynce z cienkimi włosami i dość ciemną karnacją trzeba zrobić 6-8 zabiegów. Ważne też jest doświadczenie i kwalifikacje peronelu i wartości energii lasera jakie są stosowane. Gdy będą za niskie- skuteczność słaba. Muszą być adekwatne do skóry i włosa. Polecam osrodki medyczne, posiadające laser lightsheer.

  • Avatar
    Magdalena 13 października, 2017

    Ja byłam na laserze Vectus w Gdańsku i szczerzę polecam!!! Ostatnio blogerka nagrała filmik o wrażeniach po Vectusie: https://www.youtube.com/watch?v=o0uYLPA56rI

  • Avatar
    Zabiegana 17 października, 2017

    Polecam Vici Clinic na św. Sebastiana w Krakowie. Dysponują oni laserem Light Sheer Duet, zabiegi są bezbolesne. Obecnie mają bardzo ciekawą promocję – pierwszy zabieg wykonują za pół ceny. Warto się przejść i spróbować, zobaczyć na własnej skórze jak to jest.

  • Avatar
    Wawa 5 listopada, 2017

    Mogę w 100 % polecić salon Laser DeLux Kosmetyka Laserowa, pierwszy raz odwiedziłam ten salon w Sosnowcu i zostałam tam bardzo dokładnie i profesjonalnie potraktowana jeżeli chodzi o zabieg depilacji łydek. Zabieg był bardzo dokładnie przeprowadzony także nie była potrzeba wykonania serii 10 zabiegów na jedną cześć ciała tak jak to potrafią wmówić inne salony kosmetyczne. Teraz jestem w trakcie wykonywania zabiegu na inną cześć ciała w laser delux ale w Katowicach (bo tam mam bliżej 🙂 i również jak najbardziej mogę pochwalić Panie pracujące w Katowicach. Jeżeli ktoś się zastanawia nad takim zabiegiem, a ma problem z mocnym owłosieniem to jak najbardziej zachęcam,Panie pracujące w tym salonie szukają przyczyn i działają do skutku, aż będzie efekt nie tak jak w innych salonach. Chętnie odpowiem na pytania i polecę w salonach laser delux ,ponieważ można uzyskać rabat na zabieg : wawamaw23@gmail.com

  • Avatar
    LadyEm 16 listopada, 2017

    Bardzo długo zastanawiałam się nad tym, czy skusić się na zabieg depilacji laserowej i ostatecznie najpewniej zdecyduję się na ofertę w Skinlogica w Lesznie. Przede wszystkim chciałabym zrobić „porządek” z nogami i pachami. Potem może przyjdzie kolej na okolicy bikini. Bądź co bądź, liczę na fajne efekty:)

  • Avatar
    Martusia 21 listopada, 2017

    Byłam na depilacji laserowej w Vici Clinic w Krakowie. Zabiegi robiła mi przemiła pani Kasia. Na pierwszy zabieg dostałam 50% zniżki. Efekt był widoczny bardzo szybko. Obecnie jestem po trzech zabiegach i jestem bardzo zadowolona.

  • Avatar
    LindaM 6 grudnia, 2017

    Byłam na depilacji laserowej w Warszawie, w Laser Delux. Na początek zdecydowałam się na depilację pach. jestem zadowolona z wyników jakie uzyskałam do tej pory. Jetem po 3 zabiegach włoski odrastają rzadziej i widać, że są dużo słabsze. Są już miejsca gdzie wcale nie odrastają http://lasercare.pl/pl/depilacja-laserowa-dla-kobiet.html

  • Avatar
    Jolka 16 grudnia, 2017

    Najlepszym rozwiązaniem w Krakowie są zabiegi depilacji laserowej wykonywane w Vici Clinic. Pani Kasia i Gosia wykonują zabiegi profesjonalnie, są praktycznie bezbolesne. Efekty widoczne są już po kilku zabiegach. Na dodatek na pierwszy zabieg otrzymacie rabat -50% na każdą partię ciała.

  • Avatar
    Magda 30 grudnia, 2017

    Bałam się bólu przy depilacji laserowej ale nic nie bolało! Zabiegi robiłam w Vici Clinic w Krakowie, pachy i bikini zrobione mega profesjonalnie, żaden włosek nie odrasta. Bardzo jestem zadowolona z zabiegów.

  • Avatar
    Paulina 3 stycznia, 2018

    Szczerze polecam depilację laserową QuickLight, nic nie boli i super efekty 😛

  • Avatar
    Paulina 3 stycznia, 2018

    Szczerze polecam depilację laserową w drlegrand, nic nie boli i super efekty 😛

  • Avatar
    Aneczka44 4 stycznia, 2018

    Ja byłam na depilacji bikini w Poznaniu w Laser Delux. Powiem Wam, że efekty są naprawdę świetne i mogę powiedzieć, że wcale nie boli 🙂 Już nie mogę się doczekać kiedy skończę całą serię i będę super przygotowana na lato 😀 http://www.laserdelux.pl/poznan/depilacja-laserowa

  • Avatar
    moniczka44 4 stycznia, 2018

    Ja byłam na depilacji bikini w Poznaniu w Laser Delux. Powiem Wam, że efekty są naprawdę świetne i mogę powiedzieć, że wcale nie boli 🙂 Już nie mogę się doczekać kiedy skończę całą serię i będę super przygotowana na lato 😀 http://www.laserdelux.pl/poznan/depilacja-laserowa

  • Avatar
    moniczka44 4 stycznia, 2018

    Ja byłam na depilacji bikini w Poznaniu w Laser Delux. Powiem Wam, że efekty są naprawdę świetne i mogę powiedzieć, że wcale nie boli 🙂 Już nie mogę się doczekać kiedy skończę całą serię i będę super przygotowana na lato 😀

  • Avatar
    Alfa 20 stycznia, 2018

    Kiedyś miałam ogromny problem z owłosieniem – włosy rosły mi bardzo szybko, przez co musiałam codziennie je golić. Jakiś czas temu za namową koleżanki trafiłam do Vici Clinic w Krakowie. To była dobra decyzja. Parę zabiegów i z głowy.

  • Avatar
    Nela 27 stycznia, 2018

    Zachęcam do wykonywania zabiegów depilacji laserowej. Ja za namową koleżanki udałam się do Vici Clinic w Krakowie i wykonałam cztery zabiegi depilacji laserowej na pachy. Mam święty spokój z goleniem i podrażnieniami.

  • Avatar
    Katarzyna 11 lutego, 2018

    Zachęcam każdego do spróbowania zabiegów depilacji laserowej. Możecie wybrać się do Vici Clinic w Krakowie – oni wykonują te zabiegi najwyższej klasy laserem Light Sheer Duet. Taki laser usuwa także jasne i cienkie włosy.

  • Avatar
    daaas 15 lutego, 2018

    w Lodzi w BIO SALONIE na Piotrkowskiej robią takie zabiegi
    http://www.bio-salon.pl/

  • Avatar
    Kasia28 20 lutego, 2018

    Depiluje bikini i pachy w Laser Care w Warszawie. Długo zastanawiałam się nad tym czy pójść na depilację laserową, ale dzisiaj wiem, że naprawdę było warto! Depilacja bikini daje niesamowitą wygodę jestem po 4 zabiegach i czekam jeszcze na 2 Do lata powinnam zdążyć <3 http://lasercare.pl/pl/depilacja-laserowa-dla-kobiet.html Tu macie kontakt naprawdę polecam!

  • Avatar
    Lummea 12 marca, 2018

    Kochane zanim zdecydujecie się na zabieg depilacji laserowej proponowałabym zastanowić sie nad tym na jaki laser się wybierzecie. Niestety ale wiele gabinetów poleca laser IPL, który nie jest laserem ale depilacją światłem. Depilacja taka jest mniej skuteczna od prawdziwej depilacji laserowej ponieważ nie daje trwałych efektów.

    W Warszawie dopytajcie się kiedy wolne terminy na depilację ma ten gabinet:
    http://caelesti.pl/uslugi/depilacja-light-sheer/
    Posiadają tam profesjonalne urządzenie do depilacji Light sheer.

  • Avatar
    ania 20 marca, 2018

    byłam ostatnio w Warszawie w depileo i nie miałam zadnych problemów o których piszecie. Generalnie super miejsce. Bardzo profesjonalna obsługa, a robiłam bikini wiec troche sie bałam, ale w wyszło serio super!

  • Avatar
    aniaa 20 marca, 2018

    byłam ostatnio w Warszawie w depileo i nie miałam zadnych problemów o których piszecie. Generalnie super miejsce. Bardzo profesjonalna obsługa, a robiłam bikini wiec troche sie bałam, ale w wyszło serio super! no i uzywaja Light sheer.

  • Avatar
    Kamila 21 marca, 2018

    Depilacja kojarzyła mi się z koszmarem, który przechodziłam ładne parę lat. Od kiedy zdecydowałam się na depilację laserową zdecydowanie poprawił się mój komfort psychiczny! Nazbierałam pieniądze i wybrałam się do kliniki La Nika w Gdańsku (mieszkam w Trójmieście) za poleceniem Koleżanki. Kochani polecam Wam z całego serca, piękna klinika, kompetentny zespół a Pani doktor, która wykonywała mi zabieg to bardzo ciepła i rzeczowa Kobieta. Widać, że zna się na tym co robi. Podsyłam Wam ich stronę, może kogoś zainteresuje http://la-nika.pl/depilacja-laserowa/

  • Avatar
    Kamila 21 marca, 2018

    Depilacja kojarzyła mi się z koszmarem, który przechodziłam ładne parę lat. Od kiedy zdecydowałam się na depilację laserową zdecydowanie poprawił się mój komfort psychiczny! Nazbierałam pieniądze i wybrałam się do kliniki La Nika w Gdańsku (mieszkam w Trójmieście) za poleceniem Koleżanki. Kochani polecam Wam z całego serca, piękna klinika, kompetentny zespół a Pani doktor, która wykonywała mi zabieg to bardzo ciepła i rzeczowa Kobieta. Widać, że zna się na tym co robi.

  • Avatar
    Inka 15 kwietnia, 2018

    Szkoda, że potrzeba tak dużo zabiegów, żeby osiągnąć efekt… Warto chyba znależć jakieś promocje i pakiety (np. tu: http://www.beautyduty.pl/zabiegi/epilacja-vectus/) . Dobrze, że sprzęt, który wykorzystuje się do depilacji jest coraz bardziej nowoczesny, może niedługo wystarczy jeden zabieg? Marzenie 😀

  • Avatar
    Inka88 15 kwietnia, 2018

    Szkoda, że potrzeba tak dużo zabiegów, żeby osiągnąć efekt… Warto chyba znależć jakieś promocje i pakiety (np. tu: http://www.beautyduty.pl/zabiegi/epilacja-vectus/) . Dobrze, że sprzęt, który wykorzystuje się do depilacji jest coraz bardziej nowoczesny, może niedługo wystarczy jeden zabieg?

  • Avatar
    Natalia z Clinica Cosmetologica 21 czerwca, 2018

    Depilacja laserowa, to obecnie najskuteczniejsza metoda pozbywania się niechcianego owłosienia. Przed decyzją o poddaniu się tego typu zabiegom warto sprawdzić dostępne na rynku lasery. Najskuteczniejsze są lasery diodowe (np. Vectus), które usuwają owłosienie trwale. Ilość zabiegów w serii uwarunkowana jest indywidualnie, natomiast zazwyczaj potrzebne jest około 6 sesji. Warto pamiętać o wykonywaniu zabiegu „przypominającego” np. raz do roku dla potrzymania efektów.

  • Avatar
    Dominika 21 września, 2018

    Korzystałam z zabiegu depilacji w Warszawie. Jestem zadowolona 🙂 Po 6 zabiegach depilacji laserowej bikini moja skóra jest gładka bez wrastających włosków podrażnień 🙂 Polecam salon Laser Care http://lasercare.pl/pl/depilacja-laserowa-dla-kobiet.html

  • Avatar
    Marta 16 stycznia, 2019

    W Krakowie działa centrum laseroterapii i medycyny estetycznej Neonia. Oni wykonują zabiegi depilacji laserowej za pomocą lasera Soprano Ice Platinum, dużo lepszego i bardziej skutecznego niż Light Sheer. Laser ten świetnie radzi sobie i z jasnym i i z ciemnymi włoskami. Polecam poczytać sobie o tym w internecie.

  • Avatar
    EwelinaZ 14 marca, 2019

    Moim zdaniem jest to bardzo dobry zabieg, przede wszystkim dlatego, że taka depilacja jest bardzo skuteczna i na pewno pozwala na to, aby pozbyć się niechcianych włosków na naszym ciele. Fajnym miejscem do wykonania takiego zabiegu jest http://www.skinlogica.pl/ – koniecznie sobie sprawdźcie ofertę.

  • Avatar
    Gosia M. 23 marca, 2019

    Ja tez bylam w skinlogica, polecama szczerze a teraz bede robić tam kolejna partie 🙂

  • Avatar
    Dominika40 4 kwietnia, 2019

    Sama korzystałam z depilacji laserowej laserem Light Sheer. Jestem bardzo zadowolona! Miałam 6 zabiegów na pachy i 6 zabiegów na bikini. Teraz naprawdę mam idealnie gładką skórę polecam też ze względu na to, że sdepilacja tym laserem jest BEZBOLESNA! A to ważne chyba dla każdej kobiety! Jednym słowem warto. Mieszkam w Poznaniu i chodziłam do salonu Laser Delux oni właśnie pracują tylko na Light Sheer https://www.laserdelux.pl/poznan/depilacja-laserowa

  • Avatar
    Paulina 16 kwietnia, 2019

    Ja pracuję już wiele lat na Lightsheer i moje klientki są bardzo zadowolone 🙂 Depilacja laserowa może nie trwa krótko (poprzez odstępy pomiędzy zabiegami,ale wzrostu włosa i odpowiedniej fazy nie przyspieszymy nawet jak bardzo byśmy chcieli) , ale efekt jest naprawdę rewelacyjny długotrwały. Zapraszam na depilację laserową w Warszawie http://www.depilacja-makijaz.pl na Al.Jerozolimskie 85/9a

  • Avatar
    Janus 23 kwietnia, 2019

    Z trwałych zabiegów najlepiej wykonać depilację laserową systemem light sheer duet. Moja znajoma depilowała tym systemem łydki w estetica w Krakowie. Wcześniej miała czarne, bardzo widoczne włoski.(ważne – tylko osoby o ciemnych włosach mogą poddać się tej depilacji, dlatego ja na przykład depilowałam tylko pachy). Teraz ma idealnie, gładkie nogi.

  • Avatar
    Daria 18 października, 2019

    Polecam każdej z was. Po takich zabiegach jest mega wygoda i komfort. U mnie akurat świetnie się sprawdził laser LightSheer Duet. Pani Kasia z Vici Clinic dopilnowała aby efekt był taki, jak się tego spodziewałam 🙂

  • Avatar
    ajonka 24 czerwca, 2020

    Jak dla mnie najlepszy jest laser vectus, ma większą, chłodzącą glowicę i daje znacznie lepsze efekty , mam porównanie i wiem o czy mówię. Także jak decydujecie się to szukajcie salonu z vectusem, ja chodze w Warszawie do https://www.depicare.pl/ i z efektów jestem bardzo zadowolona.

  • Avatar
    Małgosia 27 czerwca, 2020

    Jestem zdania, że depilacja laserowa to najskuteczniejszy i bezpieczny zabieg jeśli tylko jest przeprowadzany przez profesjonalistę i dodatkowo przed zabiegiem powinno się przeprowadzić dokładny wywiad. Ja jestem już po serii zabiegów na nogi i pachy w https://www.depicare.pl/ w Warszawie. W salonie mają laser vectus no w tej chwili jest on najbardziej skuteczny.

  • Avatar
    Kaja 3 listopada, 2020

    Jestem właśnie po serii zabiegów depilacji bikini w salonie Laser Delux w Lodzi. Polecam bo faktycznie Light Sheer to skuteczny laser i się sprawdził u mnie super 🙂

  • Avatar
    Joanna 2 lipca, 2021

    Są mniej bolesne lasery. Na śląsku w Klinice NL na Obrokach. Co do skuteczności jeszcze nie wiem, ale kosztuje tyle co moje AMG, no to nie ma opcji.

  • Avatar
    ariska 30 lipca, 2021

    Ja przez długi czas nie mogłam poradzić sobie z wrastającymi włoskami. A to wszystko do momentu aż koleżanka poleciła mi depilacje laserem w salonie Depicare https://www.depicare.pl/ to był strzał w dziesiątkę i efekty są widoczne już po dwóch zabiegach 🙂

SKOMENTUJ, NIE HEJTUJ

Chcę być informowany/a o odpowiedziach